Commodity trading tools

Lynx is dé specialist in online beleggen. Lynx geeft particuliere beleggers via haar gebruikersvriendelijke handelsplatform toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 landen. En dit tegen buitengewoon scherpe tarieven. Het bedrijf is in 2006 opgericht en sinds 2007 actief op de Nederlandse markt. Door het grote succes in Nederland heeft Lynx besloten om haar diensten ook in het buitenland aan te bieden. Sinds 2008 is Lynx ook actief in België en Duitsland. En sinds 2012 heeft Lynx ook een kantoor in Tjechië geopend. Onder de naam LYNX Agro wordt er vanuit Lynx België, sinds het voorjaar van 2013, een speciale focus gelegd op Brokerage dienstverlening binnen de agro –en foodbusiness. Via een simpele internetverbinding hebben al onze klanten een directe toegang tot alle grote beurzen in Europa, Noord-Amerika, Azië, etc. Naast de traditionele beleggersproducten, richt Lynx Agro zich in het bijzonder op de Agrarische Financiële Risk Management Producten zoals Futures en Opties. Lynx Agro zorgt er hierdoor voor dat particuliere alsook de bedrijfsmatige agro beleggers en/of risicobeheersers (Hedging) tegen zeer lage tarieven wereldwijd kunnen handelen. Bovendien kan er volledig op maat en wens van de klant een individuele hedging begeleiding of ondersteuningspakket aangeboden worden, gaande van risk management incompany trainings, hedge-software tot gepersonaliseerde hedge-strategieën consultancy voor elk bedrijf of individu. Hiermee heeft Lynx Agro de markt voor online beleggers of hedgers verder opengebroken en loopt het voor op andere online brokers.

Lynx Agro staat voor :

- Vlijmscherpe tarieven
- Wereldwijde handelsmogelijkheden
- Professioneel en gepersonaliseerd Handelsplatform
- Snelle en deskundige service
- Bijzondere dienstverlening en ondersteuningsmogelijkheden rondom de Agrarische Termijnmarkt

Lynx werkt samen met de beursgenoteerde onderneming Interactive Brokers (UK) Limited. Financiële instelling Lynx beschikt over alle vereiste vergunningen en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Het Duitse kantoor van Lynx is gevestigd in Berlijn. Het kantoor in België is gevestigd in Gent.

Bent u al een klant van Lynx of Lynx Agro of heeft u vragen over onze diensten? Contacteer dan vrijblijvend een van onze (Agro-) specialisten :

Email: gent@lynx.be
Telefoon: +32 (0) 9 223 23 20
Fax: +32 (0) 9 233 89 10
Het is ook mogelijk om ons kantoor te bezoeken in Gent.We stellen het echter wel op prijs als u dan eerst even een afspraak via +32 (0) 9 223 23 20 of e-mail maakt op gent@lynx.be.

Bezoekadres:

LYNX Agro
Graaf van Vlaanderenplein 23
9000 Gent
België

lynxagrologo